Kvalitets musikudstyr til tyske priser

Søg produkter

Kategorier
Producent

Nyhedsbrev

mobilpay swipp banner

Velkommen!

Velkommen til Mega Music´s hjemmeside!

Tag dig tid til at surfe rundt og kig på produkter - mange har direkte links til fede demo videoer - kig også på links og på Customers & Friends.. og send gerne billede og info, hvis du spiller på et "Mega-produkt"..  :-)  .. 

HUSK også at tilmelde dig til vores nyhedsmails, og giv os lige et LIKE på Facebook...  og måske får du lyst til at handle hos Mega Music som så mange andre..  For ud over FEDE produkter og GO´ service er der også PRISGARANTI  -  jeg matcher selvfølgelig billigste udenlandske priser!

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål eller vil komme på besøg i mit showroom/shop.  NB! Kun åben efter aftale.. RING! ..  Det kan normalt lade sig gøre at lave en aftale med kort varsel, og du kan også besøge mig aften eller weekend, hvis det passer bedst!

Siden er ikke færdig..  der kommer løbende nye produkter og nogle ting skal lige rettes til, så kig forbi ofte..!  (der tages forbehold for fejl og mangler i produktbeskrivelser, priser osv)

NB!  TANGLEWOOD føres af mange musikforretninger i Danmark, som selvfølgelig kan levere til samme priser som du ser her på siden.  Støt din lokale guitar-pusher !!

Musikalsk hilsen

"Mega-Steen"

Søg produkter

Kategorier
Producent

Nyhedsbrev

mobilpay swipp banner

Top