Kvalitets musikudstyr til tyske priser

Søg produkter

Kategorier
Producent

Nyhedsbrev

mobilpay swipp banner

Handelsbetingelser

1. Køb hos MegaMusic

Der er ikke indgået en bindende købeaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra MegaMusic.

2. Pris

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Der tages forbehold for:

  • Valutaændringer
  • Force majeure
  • Leveringssvigt
  • Afgiftsændringer
  • Udsolgte varer og trykfejl

3. Levering

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores underleverandører.

4. Betaling

Du kan bestille og betale online med:

  • Danske og udenlandske kreditkort; Visa, Visa Elektron,  Dankort, Master Card, Diners Club  
  • PayPal

Ved brug af betalingsmulighederne er der forbundet et kortgebyr som opkræves af PBS, PayEx eller PayPal. Dette gebyr er angivet i parentesen. Betales der med betalingskort er du endvidere altid sikret mod misbrug og du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). Beløbet hæves først på din konto den dag, hvor vi afsender din vare.

5. Reklamationer

Alle varer hos MegaMusic er kvalitetsvarer. Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen.

Ønsker du at returnere varen pga. reklamation eller fejllevering, bedes du udfylde og medsende vores returseddel sammen med din vare. Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af MegaMusic med mindre der foreligger en aftale herom.

Du har iht. købeloven 2 år reklamationsret. Som udgangspunkt vil du få repareret varen, hvis varen er påført synlig fabriksfejl. Kan varen ikke repareres vil den blive ombyttet til en ny vare i samme størrelse og model. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig.

6. Fortrydelsesret

MegaMusic tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. VIGTIGT: Varen byttes kun når alle mærkater er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres skal være forsvarligt indpakket, og i den orginale æske.

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er kommet helt frem. Yderligere giver det dig mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

7. Ombytning af vare

MegaMusic tilbyder 30 dages fuld returret, gælende fra den dag du modtager varen. Ønsker du at bytte en vare til et andet produkt, skal du returnere varen sammen med en udfyldt returseddel og vi sender dig en ny vare hurtigst muligt.

Ønsker du pengene retur, skal du udfylde returseddel med et kontonummer og vi vil overføre pengene til din konto hurtigst muligt. Varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af MegaMusic.

Vigtigt: Husk at udfylde retursedlen, som du får tilsendt ifm. din henvendelse.

8. Leveringsbetingelser

Ved bestillinger af lagervarer bliver varerne sendt indenfor 1-2 dage, såfremt varen er på lager. Såfremt varen er udsolgt eller under produktion, så vil der blive oplyst forventet leveringstid.

 9. Ejendomsret

MegaMusic forbeholder sig fuld ejendomsret med de dertilhørende rettigheder over varen indtil endelig betaling er sket.

 10. Transportskader

Transportskader skal omgående anmeldes til GLS. Er det på forhånd aftalt med GLS, at varen må stilles uden kvittering, er MegaMusic uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget.

 11. Force majeure

Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det MegaMusic for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben, mangel på drivmidler, naturkatastrofer eller andre yder omstændigheder som påvirker levering.

 12. Rådgivningsansvar

MegaMusic’s bistand til køber eller købers rådgiver med teknisk rådgivning er alene at betragte som retningsgivende og uden ansvar for MegaMusic

 13. Produktansvar

For skade på person eller tinge, der er følge af mangler eller fejl ved leverede produkter, hæfter MegaMusic kun i det omfang, ansvaret i henhold til ufravigelig lovning pålægges MegaMusic. MegaMusic påtager sig dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tidstab, avancetab eller andet indirekte tab.

14. Produkter

MegaMusic udvider løbende produktsortimentet for at være på forkant med udviklingen. Derfor tages forbehold for ændring af modeller, sortiment, farver og priser, som er i vores kataloger og hjemmeside.

 15. Sikkerhed

Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre . MegaMusic behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.

Søg produkter

Kategorier
Producent

Nyhedsbrev

mobilpay swipp banner

Top